Четвер, 09.05.2024, 22:20
Вітаю Вас Гость | RSS

Мархалівський НВК

!--
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 81
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2020 » Лютий » 15 » ДЕНЬ ВШАНУВАННЯ УЧАСНИКІВ БОЙОВИХ ДІЙ НА ТЕРИТОРІЇ ІНШИХ ДЕРЖАВ
14:48
ДЕНЬ ВШАНУВАННЯ УЧАСНИКІВ БОЙОВИХ ДІЙ НА ТЕРИТОРІЇ ІНШИХ ДЕРЖАВ

            Щорічно 15 лютого, у річницю виведення військ з Афганістану, ми відзначаємо День вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

Сьогодні ми вшановуємо мужність наших співвітчизників, які, будучи вірними військовій присязі, брали участь у локальних війнах і збройних конфліктах, що точилися на території багатьох іноземних держав.

Найбільш численно, а це майже 160 тисяч осіб, були представлені вихідці з України на полях афганської війни. Найбільшими були і втрати: понад три тисячі сильних, здорових й енергійних, переважно молодих людей, не повернулися додому живими.

У складні часи випробувань, які випали на долю нашої країни, ветерани військових конфліктів не залишаються осторонь активного життя. Завдяки своїм вмінням і наполегливості вони допомагають розбудовувати сучасну Україну і зі зброєю в руках відстоювати її суверенітет, цілісність і незалежність.

У цей знаменний День ми вклоняємось та віддаємо глибоку шану усім без винятку – офіцерам і генералам, солдатам і рядовим, робітникам та службовцям. Усім тим, хто пройшовши вогняне горнило бойових дій у гарячих точках нашої планети, залишилися вірними своєму військовому обов’язку. Хто витримав тяжкі військові будні, демонструючи приклади мужності та честі. Хто на собі відчув, що таке війна, коли всі ми жили мирно. Дякуємо Вам!

Схиляємо голови перед світлою пам’яттю тих, хто так і не повернувся до рідної домівки. Серед них і наші співвітчизники, мешканці Київщини, які віддали своє життя за наше мирне небо, за майбутнє для наших дітей.

Вічна пам’ять загиблим! Вічна слава живим!

Переглядів: 181 | Додав: school | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Лютий 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829
Корисні посилання
 Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України  Інститут інноваційних технологій і змісту освіти МО Головне управління освіти і науки Київської облдержадміністрації КОІПОПК УЦОЯО КРЦОЯО  pedpresa.com

Мархалівська ЗОШ © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz