Неділя, 05.05.2024, 08:11
Вітаю Вас Гость | RSS

Мархалівський НВК

!--
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 81
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2017 » Листопад » 9 » МАЙСТЕР-КЛАС ВІД ОЛЕКСІЯ ПЕТРЕНКА ТА ЙОГО УЧНІВ
18:23
МАЙСТЕР-КЛАС ВІД ОЛЕКСІЯ ПЕТРЕНКА ТА ЙОГО УЧНІВ

        8 листопада 2017 року Мархалівський НВК гостинно зустрів вчителів образотворчого мистецтва, які прибули з освітніх закладів Васильківщини, на семінар-практикум «Майстер-клас від Олексія Петренка та його учнів».

Привітала гостей з приїздом директор НВК Шевченко Людмила Михайлівна, презентувавши навчальний заклад. Методист РМК відділу освіти Васильківської райдержадміністрації Сперкач Тетяна Григорівна виступила з вітальним словом, а також ознайомила з темою семінару : «Формування національної культури педагогів та учнів через власну художньо-творчу діяльність».

Захарченко Тетяна Іванівна учитель образотворчого мистецтва та трудового навчання презентувала життєвий та творчий шлях Петренка О.А. – заслуженого діяча мистецтв України, члена національної спілки художників України. Розповіла як проходить навчання у художній студії під керівництвом Олексія Андрійовича, а також зі словами вдячності виступила випускниця Мархалівського НВК та художньої студії - Кравцова Людмила, яка навчається в Київському університеті декоративно-прикладного мистецтва ім. М. Бойчука і Саулко Катерина, вона після закінчення 4 класу вступила в художню середню школу ім. Т.Г.Шевченка м. Київ.

    

 


             

 

 

 

 

 

 

   

Потім учасники семінару перейшли працювати до художньої студії, де ознайомилися та виявили свої творчі здібності у процесі малювання олійними фарбами. А допомогла їм в цьому Захарченко Т.І.

 

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

В подарунок гості отримали альбоми від Петренка О.А. Задоволені працею з піднесеним та творчим настроєм учасники семінару поїхали додому та обіцяли повернутися для того щоб продовжити навчання.

 

 

 

  

Переглядів: 529 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Листопад 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Корисні посилання
 Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України  Інститут інноваційних технологій і змісту освіти МО Головне управління освіти і науки Київської облдержадміністрації КОІПОПК УЦОЯО КРЦОЯО  pedpresa.com

Мархалівська ЗОШ © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz