Понеділок, 29.04.2024, 01:57
Вітаю Вас Гость | RSS

Мархалівський НВК

!--
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 81
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2017 » Жовтень » 6 » ОСІННІЙ ЯРМАРОК
19:52
ОСІННІЙ ЯРМАРОК

         Україна! Скільки глибини у цьому співучому слові! Це – золото безмежних полів, бездонна синь зачарованих небес, тихі плеса річок, сині очі озер і ставків, ясні зорі, зелені сади, лани золотої пшениці. Славиться наша Україна гарними звичаями та обрядами. Ось і ми познайомилися з однією із традицій нашої України. Це – Осінній ярмарок.

Осінь – час ярмаркувати! Здавна повелося в Україні, що, зібравши урожай багатий, їхали люди на ярмарок, везли те, що самі виростили та приготували. Цю гарну традицію наших предків підтримують вихованці Мархалівського НВК, мета якої, розвивати допитливість, цікавість, бажання знати більше про культуру, побут і звичаї українського народу, виховувати інтерес до народної творчості.

Щедрої осінньої пори в закладі освіти благодійний Осінній ярмарок став традиційним, проводиться вже кілька років поспіль.

Осінь заквітчала своїми барвами приміщення спортзалу та святкові столи. На кілька годин шкільний зал перетворився на гомінкий, барвистий, веселий ярмарок! Тут зібралася вся шкільна родина та багато гостей. Підтримали шкільну традицію ярмаркувати чимало батьків.

У святково прикрашеному залі столи розташували по периметру, тож зручно усе роздивитися і придбати те, що сподобалося. Кожен клас ретельно готувався до свята: готували особливі смаколики, одяглися в святкове українське вбрання, підготували запальні номери художньої самодіяльності. Деякі класи підійшли до свята особливо креативно, вишукано та святково оформили свої столи.

 

              

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Солодощі, різноманітна випічка, бургери, канапки на будь-який смак, напої, та безліч інших смаколиків приготували власноруч, спільно з мамами та бабусями, наші вихованці. Умільці, на любий смак, пропонували різні сувеніри, поробки та намисто. Під грайливу українську мелодію семикласниці гарно танцювали.

Пампушки, горішки, вареники, деруни чи піцу, шарлотки та пиріжки з вишнями, сосиски в тісті, макаруни і кекси, торти та ватрушки, яблука та груші, малину і виноград, квас – все це можна було придбати на благодійному Осінньому ярмарку.

 

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Задоволення отримали і продавці і покупці! Такий захід є надзвичайно корисним, адже об’єднує колективи вихованців і батьківську громадськість. Крім того, подібні акції допомагають дітям зрозуміти, що таке благодійність.

Кошти, вилучені з ярмарку, використають на благодійні цілі.

 

Переглядів: 483 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Жовтень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Корисні посилання
 Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України  Інститут інноваційних технологій і змісту освіти МО Головне управління освіти і науки Київської облдержадміністрації КОІПОПК УЦОЯО КРЦОЯО  pedpresa.com

Мархалівська ЗОШ © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz