Понеділок, 29.04.2024, 16:17
Вітаю Вас Гость | RSS

Мархалівський НВК

!--
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 81
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2015 » Жовтень » 7 » Родинне свято
11:22
Родинне свято

Нещодавно в нашій школі з метою  виховування любові до найближчих і найрідніших людей матері і батька, повагу до старших членів родини – бабусь і дідусів, формування чуйності, доброти,  шани, милосердя, почуття обов’язку перед батьками; згуртовування колективу дітей та батьків; розвитку співпраці родини і школи відбулося родинне свято “ Людське безсмертя з роду і до роду…»В ньому взяли участь учні,батьки,вчителі.В їх виконанні прозвучали пісні та вірші, були танці та конкурси. Глядачі, тепло, бурхливими оплесками, зустрічали учасників свята.

Шестикласники залюбки декламували вірші про своїх матусь, розказували з гордістю про татусів, промовляли слова вдячності бабусям і дідусям, усім присутнім дарували пісні про свою любов. А батьки не лише були зачаровані дійством, а й брали активну участь у ньому: мами виконували на швидкість чоловічу роботу – збивали з дощечок полички, а татусі відповідно  жіночу роботу - пришивали, хто швидше, ґудзики, а також мами з синами рахували «сімейний бюджет».

 

 

 

 

 

 

 

«Сім’я, родина і Батьківщина – це єдині поняття. Людина до глибокої старості пов’язана з тією сім’єю, з 

якої вона вийшла, і все життя пов’язана із землею, де вона народилася, зросла… Куди б не закинула її доля, вона завжди подумки з Батьківщиною» саме з такими словами звернулася до присутніх класовод Захарченко Тетяна іванівна. Адже виховувати любов до найрідніших людей, формувати почуття обов’язку перед найближчими, перед народом, перед Батьківщиною – такою є одна із цілей учительської праці. Таким чином мета родинного свята була досягнута... 

Щиросердні вірші з дитячих вуст, і пісні під супровід  Захарченко Аліни Олександрівни (запрошеної гості) схвилювали і глибоко пройняли присутні родини. Підтвердженням цього стали слова подяки, промовлені від імені батьків. Тож нехай тішаться матері своїми донечками, нехай будуть горді батьки за своїх синів, нехай нерозривним буде їх родинний союз. Хай єдиною буде Україна!

«У світі є батьки і є діти. Твій тато і твоя мама – діти твоїх дідусів і бабусь. Рід людський складається з поколінь, і це велика мудрість нашого буття. Повага, вшанування старших поколінь – закон життя. Воля і слово старших – закон для всіх нас»

 В.Сухомлинського

 
Переглядів: 544 | Додав: school | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Жовтень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Корисні посилання
 Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України  Інститут інноваційних технологій і змісту освіти МО Головне управління освіти і науки Київської облдержадміністрації КОІПОПК УЦОЯО КРЦОЯО  pedpresa.com

Мархалівська ЗОШ © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz