Четвер, 02.05.2024, 12:19
Вітаю Вас Гость | RSS

Мархалівський НВК

!--
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 81
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2017 » Травень » 1 » СВЯТО БУКВАРИКА
12:20
СВЯТО БУКВАРИКА

 

     «Доброго дня, дорогі діти, шановні гості! Ось і настав той день, коли ми завершили працювати з першим у своєму житті підручником Букварем, проводимо свято прощання із цією мудрою, і для кожної людини необхідною в житті, книгою. Перший клас це завжди випробування, як для батьків, так і для дітей. Малюки стають вже самостійними і пізнають навколишній світ! Найпершим і вірним помічником у цій пригоді для кожного першокласника є чарівна книга - Буквар! Ні для кого не секрет, що Свято Букваря - це перший, справжній випускний...» Такими словами розпочала свято класний керівник першого класу Глов’як Людмила Василівна.

З яким же нетерпінням першачки чекали цієї події! До свята готувалися ретельно. Клас був святково вбраний: стіни та класну дошку прикрашали яскраві квіти та веселі літери алфавіту, різні поробки. Справді старанно готувалися, вивчали пісні та вірші, готували неймовірні номери! А як же інакше?! Адже на свято завітало стільки гостей! Завітали до першокласників усі ті, хто був з ними поруч протягом всього навчального року - батьки, вчителі, бабусі та дідусі, братики й сестрички.

Першокласники всім продемонстрували те, чому вони навчилися протягом свого першого шкільного року та представили шкільну абетку. Кожна дитина з радістю та гордістю говорила про значення і цінність кожної букви абетки, важливість рідної мови в житті людини, про любов до неньки України! А як чудово наші малюки співали пісень, супроводжуючи кожне слово веселими посмішками! Впродовж усього свята ми стали свідками чудової акторської гри учнів, почули багато різноманітних віршів, пісень та навіть танців під біти сучасної музики!

 

 

 

 

 

 

 

 

Маленькі артисти були настільки задоволені своїми виступами, що в оченятах світились радість, захоплення та гордість, а в очах мам та бабусь виднілися сльози радощів за свою малечу. Адже, здається, зовсім нещодавно їх дітлахи вперше ступили на поріг рідної школи, вперше відкрили Букварик, прочитали своє перше слово…А тут – вже прощання…

Свято Букварика закінчилося, але шлях до знань тільки розпочався! І ми впевнені, що цей шлях буде легким та радісним з такою чудовою вчителькою, як Людмила Василівна, яка стала для діток і другом, і мудрим наставником, і другою мамою!

 

 

 

 

 

 

 

 

Батьки учнів 1 класу щиро вдячні Людмилі Василівні за доброту і щедрість, за те, що вона знайшла шлях до кожного маленького серця!

«Ще раз вітаю усіх першокласників зі Святом Букварика! Бажаю Вам успіхів у навчанні, багато ентузіазму та гарного настрою. Ви - наше найкраще майбутнє…

Свято закінчилось та спогади про нього будуть з нами все життя. Гарної Вам мандрівки стежинами знань, маленькі школярі!» - додала у підсумку директор НВК Шевченко Л.М.

Переглядів: 428 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Травень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Корисні посилання
 Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України  Інститут інноваційних технологій і змісту освіти МО Головне управління освіти і науки Київської облдержадміністрації КОІПОПК УЦОЯО КРЦОЯО  pedpresa.com

Мархалівська ЗОШ © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz