Середа, 01.05.2024, 01:46
Вітаю Вас Гость | RSS

Мархалівський НВК

!--
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 81
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2017 » Січень » 3 » ВСЕУКРАЇНСЬКА РІЗДВЯНА ВИСТАВКА
15:21
ВСЕУКРАЇНСЬКА РІЗДВЯНА ВИСТАВКА

                Поринути у чарівний світ зимових краєвидів та різдвяного настрою можна  у виставкових залах ДВ НСХУ. Всеукраїнська різдвяна виставка представляє розмаїття творчих пошуків сучасних художників з усіх куточків України.

                Особливістю виставки є загальне позитивне спрямування творів. Понад чотири сотні художніх робіт різних жанрів, стильових, колористичних уподобань заполонили столичні виставкові зали Національної спілки художників України, вражаючи глядачів неймовірним розмаїттям форм, барв і творчої уяви.

               Серед учасників виставки знані майстри образотворчості – харків’яни Юрій Вінтаєв, Віктор Ковтун, Віктор Чаус, одесити Анатолій Горбенко, Сергій Лозовський, Петро Нагуляк, кияни Василь Андріяшко, Віра Баринова-Кулеба, Іва Павельчук, Олексій Петренко, Анатолій Фурлет, закарпатці Андрій Іванчо, Золтан Мичка та багато інших.

                Варто відзначити широку участь у виставці молодих художників. Автори приділяють велику увагу традиціям і звичаям нашого народу, звертаються до стародавніх міфів та легенд, до традиційних біблійних тем.

               Усі твори пройняті глибинним відчуттям гармонії людини і природи, сповнені вірою у кращий прийдешній день кожного з нас. Свято Різдва Христового, свято оновлення однаково близьке кожному з нас. Воно несе з собою приплив свіжих творчих сил, впевненість у завершенні своїх задумів і починань.

               Відвідали виставку і учні 7 класу Мархалівського НВК,  разом з класним керівником Захарченко Т.І. Розглянувши експозицію, діти сфотографувались біля роботи нашого знаменитого земляка Петренко О.А. З піднесеним настроєм від побаченого діти разом з Тетяною Іванівною попрямували до Головної ялинки країни на Софіївську площу.

              Це вже друга виставка, яку відвідали учні 7 класу, а під час перших відвідин виставки, у жовтні 2016 року,  вдалось ознайомитися з творами українських художників.                           

Переглядів: 409 | Додав: school | Рейтинг: 3.0/4
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Січень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Корисні посилання
 Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України  Інститут інноваційних технологій і змісту освіти МО Головне управління освіти і науки Київської облдержадміністрації КОІПОПК УЦОЯО КРЦОЯО  pedpresa.com

Мархалівська ЗОШ © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz