Четвер, 09.05.2024, 06:15
Вітаю Вас Гость | RSS

Мархалівський НВК

!--
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 81
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2019 » Листопад » 30 » КОЛЬОРОВИЙ ТИЖДЕНЬ У ПОЧАТКОВІЙ ШКОЛІ
13:12
КОЛЬОРОВИЙ ТИЖДЕНЬ У ПОЧАТКОВІЙ ШКОЛІ

           Аби впровадити в практику роботи з дітьми елементи кольоротерапії, як методику покращення здоров'я за допомогою кольорів, використати педагогічні можливості кольору для розвитку пізнавальних здібностей дітей, мовлення, мислення, пам'яті, уважності, креативності і просто провести цікаво, весело, пізнавально час, у закладі освіти розпочався «Кольоровий тиждень початкових класів».
Кожен день цього тижня присвячений певному кольору та має свій девіз. Відповідно до дня тижня та його кольору учні одягають одяг чи елемент одягу відповідного кольору та планують заходи.
Різнобарвними пазлами склався у нашій шкільній родині перший день тижня – ВЕСЕЛКОВИЙ.
Протягом дня ми переконалися, як кольори зцілюють нас, змінюють наш настрій і внутрішній стан, заспокоюють і змушують діяти, розпалюють творчу думку, допомагають зосередитися.
Ентузіазм, творчий підхід учителів початкових класів, інноваційні педагогічні технології допомогли зробити цей день початкової школи справжнім святом як для дітей, так і для дорослих.
Кольоровий день пройшов на високому емоційному підйомі та позитиві. Посмішки не сходили з облич дітей.
Вчитися, дійсно, цікаво і весело!
Другий день тижня – ПОМАРАНЧЕВИЙ. Помаранчевий колір позначає дію та ентузіазм. Спонукає йти вперед, допомагає звільнитися від нав’язливих страхів і зміцнює морально. Помаранчевим кольором лікують психічні зриви і депресії. Якщо у вас поганий настрій, подивіться на що-небудь оранжеве. Помаранчевий неодмінно підніме ваш настрій, особливо якщо за вікном зима.
Взимку через відсутність сонця всі радіють помаранчевому ще більше, ніж влітку. Особливо популярними в холодну пору року є сонячні мандарини та апельсини, що, власне, теж пов’язане із колористикою.
Люди, які віддають перевагу цьому кольору, – творчі особистості. Вони сильні, волелюбні, щирі. Вони мають невичерпну енергію, яку необхідно вихлюпнути, наприклад, створивши черговий шедевр.
А як красиво виглядає помаранчевий колір! Захопленню та гарному настрою не було меж. День пройшов на високому емоційному підйомі та позитиві. Посмішки не сходили з облич дітей.
Вчитися, дійсно, цікаво і весело!

(Далі буде…).

Переглядів: 1025 | Додав: school | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Листопад 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Корисні посилання
 Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України  Інститут інноваційних технологій і змісту освіти МО Головне управління освіти і науки Київської облдержадміністрації КОІПОПК УЦОЯО КРЦОЯО  pedpresa.com

Мархалівська ЗОШ © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz