Четвер, 09.05.2024, 21:31
Вітаю Вас Гость | RSS

Мархалівський НВК

!--
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 81
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2019 » Листопад » 19

      20 березня 2020 року відбудеться Міжнародний учнівський конкурс юних істориків “Лелека”.Мета конкурсу – популяризація історичних знань  серед учнівської молоді для пізнання власної  історії  в контексті загальносвітової; активізація та актуалізація вивчення історії у  навчальних закладах; підвищення рівня знань з історії;  розвиток дослідницьких здібностей учнів; патріотичне виховання школярів та формування у них історичної пам’яті; популяризація ідей конкурсу серед учнівської молоді в інших державах.

... Читати далі »

Переглядів: 185 | Додав: school | Дата: 19.11.2019

             Життя людини має дуже велику цінність. А безпека на дорозі – це і є, насамперед, безпека життя.
Часто діти потрапляють в ДТП через власну неправильну поведінку на дорозі: під час переходу вулиці розмовляють по мобільному телефону або ж слухають в навушниках музику. У цей час розсіюється їхня увага та вони не у змозі контролювати ситуацію на дорозі.
Саме тому, в рамках «Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності», у дітей важливо формували навички безпечної поведінки на вулицях і дорогах, удосконалювали знання з безпеки дорожнього руху, правил пішоходів, безпечного поводження під час руху до школи. Цим та іншим важливим питанням безпеки здоров’я був приурочений виховний захід «Безпека ... Читати далі »

Переглядів: 215 | Додав: school | Дата: 19.11.2019

           До Міжнародного дня толерантності, який світова спільнота відзначала 16 листопада, в закладі освіти проводився Тиждень толерантності.
Третьокласники переглядали мультфільми про толерантність, добро та повагу, за допомогою шкільної пошти вчилися висловлюватися про позитивне, що бачать у товаришах, брали участь у різноманітних іграх.
Класним керівником 3 класу Павловською С.М. були проведені інформаційні п’ятихвилинки та тренінгове заняття на тему «Толерантність у нашому житті», де школярі мали змогу ще раз переконатися, що у світі діють закони добра, терпимості, чесності, щирості, співпереживання та любові.
Загалом проведені заходи формували в учнів загальнолюдс ... Читати далі »

Переглядів: 193 | Додав: school | Дата: 19.11.2019

           Толерантність є нормою сучасного цивілізованого світу. Як така вона прокламована Декларацією принципів толерантності, затвердженою Резолюцією Генеральної Конференції ЮНЕСКО 16 листопада 1995 року.
З тих пір цей день щороку відзначається по усій планеті як Міжнародний день толерантності.
Та попри високе і широке визнання на офіційному рівні, всупереч повсякденній актуальності цієї соціальної норми, "справи толерантності" насправді не такі вже й задовільні.
Ми всі різні, але ми всі рівні. Кожна людина має право жити в мирі. А це означає, що бути толерантним не значить залишатися пасивним перед обличчям расизму, ксенофобії, гендерної або расової дискримінації, насильства то ... Читати далі »

Переглядів: 197 | Додав: school | Дата: 19.11.2019

            Дитина – найцінніший, найдорожчий скарб, сенс життя не тільки для кожної окремо взятої родини, а й суспільства загалом. Збереження здоров’я та захист життя дітей – основне завдання, що стоїть перед нами.

          В рамках «Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності» співробітники ювенальної превенції Васильківського відділу поліції відвідали Мархалівський навчально-виховний комплекс. З учнями 4-9 класів було проведено профілактичне заняття, спрямованне на запобігання порушенню правил безпеки серед дітей. ... Читати далі »

Переглядів: 175 | Додав: school | Дата: 19.11.2019

            Сьогодні, 13 листопада, весь світ відзначає Всесвітній день доброти (World Kindness Day).
Не секрет, що в сучасному світі високих технологій, з божевільним ритмом життя, доброти залишається все менше. Тому такий день насамперед потрібен для того, щоб нагадати про мораль і людяність, про чуйність і взаємодопомогу. Другокласники закладу освіти, разом з класним керівником Шиденко І.М., провели цікавий виховний захід «Робити добро - дуже легко, потрібно лише почати!».
Доброта – це якість, прояв якої ніколи не буває зайвим! Вони зробили цей день сповненим добра разом! Молодці!

Переглядів: 192 | Додав: school | Дата: 19.11.2019

Учні 6 - 9 класів Мархалівського НВК взяли активну участь у четвертій Всеукраїнській олімпіаді з географії від освітнього проєкту «На Урок», яка закінчилась 8 листопада. Сьогодні відбулось нагородження учасників та призерів олімпіади - Тихоненко Ані та Місюк Марії дипломами ІІІ ступеня.
Бажання та жага до знань допомогли учасникам здобути заслужену перемогу! Вітаємо вас, ви - молодці!

Переглядів: 187 | Додав: school | Дата: 19.11.2019

      Вітаємо юних художників Васильківщини! Наш заклад освіти на конкурсі майстрів пензля "Чарівна палітра" представляла учениця 5 класу Скляренко Катерина!

Переглядів: 193 | Додав: school | Дата: 19.11.2019

        Кожен раз поїздка до Київського планетарію сповнена приємною тривогою в очікуванні приголомшливої подорожі серед зірок та планет! І цього разу учні 2 та 5 класів, разом з класними керівниками Шиденко І. М. та Захарченко Т.І., під пильним керівництвом вчителя природознавства Кирильченко В. А. побували на унікальній екскурсії і спробували уявити собі всю велич неосяжного масштабу космосу!

Переглядів: 184 | Додав: school | Дата: 19.11.2019

       Мова – найважливіший засіб спілкування. Життя без неї уявити неможливо, це найбільше і найдорожче добро кожного народу. Щорічно 9 листопада, в день вшанування пам’яті Преподобного Нестора Літописця, українці відзначають День української писемності та мови.
Головна традиція свята - загальнонаціональний радіодиктант для всіх бажаючих. Саме тому, сьогодні, 8 листопада, напередодні Дня української писемності та мови, українці у різних куточках світу писали щорічний радіодиктант національної єдності. Для багатьох українців це святий день, вони вважають диктант внутрішнім кодом нації.
Аби долучитися до свята мови і великого флешмобу, другокласники закладу освіти вирішили прийняти участь у написанні диктант ... Читати далі »

Переглядів: 183 | Додав: school | Дата: 19.11.2019

Пошук
Календар
«  Листопад 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Корисні посилання
 Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України  Інститут інноваційних технологій і змісту освіти МО Головне управління освіти і науки Київської облдержадміністрації КОІПОПК УЦОЯО КРЦОЯО  pedpresa.com

Мархалівська ЗОШ © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz