П`ятниця, 03.05.2024, 06:07
Вітаю Вас Гость | RSS

Мархалівський НВК

!--
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 81
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2018 » Березень » 10 » ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ Т. Г. ШЕВЧЕНКА
16:50
ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ Т. Г. ШЕВЧЕНКА

Під час святкування 204-ої річниці з дня народження Т.Г.Шевченка в Мархалівському НВК відбувся конкурс декламаторів поезій великого Кобзаря. Захід, у якому взяли участь більше тридцяти школярів, відбувався у приміщенні сільської бібліотеки, гарно прибраної з нагоди свята в українські народні атрибути культури й прикрашеної портретом і виставкою творів національного Пророка. Перед початком змагань майстрів виразного читання привітала завідувачка бібліотеки В.М.Виговська, виголосивши слово про видатного поета й художника, а вчителька початкових класів С.М.Павловська розповіла про умови конкурсу.

Відтак розпочалися самі змагання на кращого виконавця творів Тараса Шевченка. Прозвучало понад двадцять добре і мало відомих Шевченкових віршів. Учаники конкурсу старанно готувалися, кожен з них намагався донести до слухачів значення і досконалість поетової творчості, передати думки, почуття, емоції, які самі переживали. І, треба сказати, юним артистам це добре вдавалося, особливо коли лунали ліричні твори у майстерному виконанні Анни Климчук, Данііла Журбея, Назара Болгова та багатьох інших. Сподобалися глядачам і виступи найменших читців: Катерини Голік, Артема Розумія, Надії Болгової.

 

 

     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Журі похвалило всіх учаників конкурсу і подякувало їм за створену чудову атмосферу любові і шани до Тарасового поетичного спадку, а глядачі нагородили їх оплесками і щирими посмішками.

Як і годиться, судді визначили переможців та призерів змагань. Отже, серед учнів 7-9 класів І місце зайняла А.Климчук, ІІ – А.Неділько, ІІІ – Х.Жупанин; серед учнів 5-6 класів : І місце – Д.Журбей, ІІ – А.Бондар, ІІІ – Д.Волкова; серед учнів 3-4 класів: І місце – Н.Болгов, ІІ – М.Розумій, ІІІ – К.Скляренко. Відзначені були також М.Коваленко(8 кл.), Ю.Власенко(7 кл.), М.Скляренко(7 кл.), К.Скляренко(6 кл.), Н.Власова(5 кл.), М.Місюк(4 кл.), Н.Болгова(3 кл.) Кращі виконавці отримають грамоти й подяки, а всі решта – солодкі подарунки.

 

 

 

        

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

На завершення конкурсу-свята – пам’ятне фото, а на все життя - незабутні враження від дотику до краси і сили Шевченкового поетичного слова.

 

 

 

         

Переглядів: 402 | Додав: school | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Березень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Корисні посилання
 Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України  Інститут інноваційних технологій і змісту освіти МО Головне управління освіти і науки Київської облдержадміністрації КОІПОПК УЦОЯО КРЦОЯО  pedpresa.com

Мархалівська ЗОШ © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz