Понеділок, 06.05.2024, 05:47
Вітаю Вас Гость | RSS

Мархалівський НВК

!--
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 81
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2016 » Вересень » 2 » ДЕНЬ ЗНАНЬ - СПРАВЖНЄ ВСЕНАРОДНЕ СВЯТО МУДРОСТІ, ДОБРОТИ І ЛЮДЯНОСТІ
18:50
ДЕНЬ ЗНАНЬ - СПРАВЖНЄ ВСЕНАРОДНЕ СВЯТО МУДРОСТІ, ДОБРОТИ І ЛЮДЯНОСТІ

             1 вересня  - особливе свято, завжди насичене емоціями та хвилюючою атмосферою.

 
Голосно звучить урочиста музика, звідусіль лунають теплі поздоровлення i кожне людське серце, хвилюючись, відгукується на заклик першого дзвоника! Початок навчального року – це завжди очікування чогось нового. Нові плани, перспективи, сподівання на краще.

         На урочистій лінійці  присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих воїнів АТО та всіх, хто віддав своє життя за незалежність нашої держави.

     2016–2017 навчальний рік розпочинає важливий етап модернізації української школи – школи, до якої з радістю підуть першокласники. Особливим і, безперечно, визначальним у житті він стане для малих першокласників Мархалівського НВК, які, тримаючись за батьківські руки, вперше стануть на незвіданий шлях. Не менш важливим він буде і для дев’ятикласників, яким доведеться обирати професійну стезю. 

      Свято 1 вересня, завжди залишається в пам'яті кожної людини. Дехто асоціює його зі шкільними роками, комусь більше запам'ятались роки навчання у ВУЗі, а може молодий вчитель більше хвилювався, коли сам вперше йшов на свій власний урок. Втім 1 вересня це всенародне свято, адже тільки завдяки знанням людина досягла сучасного розвитку.         Директор Мархалівського НВК Шевченко Людмила Михайлівна, як завжди, тепло і щиро привітала учнів закладу, батьків, педагогічний колектив, обслуговуючий персонал зі святом, побажала всім присутнім всіляких гараздів та мирного неба над головою

      Перший дзвоник у новому навчальному році пройшов у різнобарв’ї вишиванок, синьо-жовтих кульок, доброго настрою,  та чудової сонячної погоди.

      У цей день від всієї душі хочеться побажати успіхів у навчальному процесі та щоб новий навчальний рік приносив тільки приємні враження!

    Педагогічний та учнівський колективи висловлюють щиру вдячність всім батькам за підтримку, за  їхню неоціненну допомогу по ремонту та облаштуванню класних кімнат.

 

Все добре зі школи візьми у життя,

І вчительську мудрість, і шану від друзів,

Хай легкою буде доля твоя,

Хай люблять тебе і шанують усюди.

Переглядів: 444 | Додав: school | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Вересень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Корисні посилання
 Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України  Інститут інноваційних технологій і змісту освіти МО Головне управління освіти і науки Київської облдержадміністрації КОІПОПК УЦОЯО КРЦОЯО  pedpresa.com

Мархалівська ЗОШ © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz