Понеділок, 29.04.2024, 00:33
Вітаю Вас Гость | RSS

Мархалівський НВК

!--
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 81
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2020 » Квітень » 25 » ДО УВАГИ УЧНІВ ТА ЇХ БАТЬКІВ!
12:39
ДО УВАГИ УЧНІВ ТА ЇХ БАТЬКІВ!

         Карантин змінив наше життя і, безперечно, вплинув на кожного. Справді складно, складно всім...
             Зараз усі ми опинилися в непростій ситуації, яка потребує витримки, душевних сил та розуміння. Карантин виявився довшим, ніж ми очікували. Незважаючи на труднощі, тільки разом, тільки спільними зусиллями, працюючи однією командою, ми зможемо досягти результату.


Загальнонаціональний карантин продовжено до 11 травня – відповідне рішення Уряд ухвалив сьогодні. Всі заклади освіти продовжують працювати з використанням технологій дистанційного навчання.
«Карантин продовжено, а це означає, що ми маємо бути готові до завершення навчального року дистанційно. МОН надало роз’яснення для всіх закладів освіти та публікує рекомендації на офіційних ресурсах», – зазначила т.в.о. Міністра освіти і науки.


ВСЕУКРАЇНСЬКА ШКОЛА ОНЛАЙН ПРОПОНУЄ:


На YouTube-каналі МОН (https://www.youtube.com/channel/UCQR9sMWcZshAwYX-EYH0qiA) переглянути уроки абсолютно для кожного класу. Публікуватимуться вони за розкладом – один за одним, щоб можна було краще структурувати заняття. Під кожним відео учень також може знайти рекомендоване домашнє завдання на закріплення теми.
Для учнів, що мають проблеми з підключенням до Інтернету, всі уроки також транслюватимуться українськими телеканалами. Так, за класами закріплено такі телеканали:
5 клас – Плюс-Плюс та 112 Україна
6 клас – ZOOM та News One
7 клас – 5 канал та ZIK
8 клас – Індиго та УНІАН
9 клас – Рада та UA:Культура


На сайті Васильківського РМК працює кнопка «Навчаємося дома». Методисти РМК, разом з педагогами, продовжують роботу по наповненню матеріалами сайту. На сторінці "Навчаємося дома" ви знайдете матеріали для підготовки навчальних занять онлайн для учнів. Матеріали розміщено за класами та по предметно. Учні та їх батьки можуть скористатися цими матеріалами при опануванні тієї чи іншої теми та виконання отриманих завдань.
В Google додатку «Google Classroom» вчителі-предметники закладу освіти розміщують завдання з навчальних предметів, для обов’язкового виконання учнями, які будуть оцінюватись.


Вчителі-предметники, класні керівники відкриті до консультування за допомогою телефонного зв'язку, zoom, skype, facebook та viber-спілкування.


І наостанок, слідкуйте за оновленнями, оскільки матеріали додаються кожного дня!


Щиро зичимо усім міцного здоров'я, а також вдалої, плідної роботи!

Переглядів: 331 | Додав: m_shulzhenko | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Квітень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Корисні посилання
 Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України  Інститут інноваційних технологій і змісту освіти МО Головне управління освіти і науки Київської облдержадміністрації КОІПОПК УЦОЯО КРЦОЯО  pedpresa.com

Мархалівська ЗОШ © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz