П`ятниця, 03.05.2024, 08:08
Вітаю Вас Гость | RSS

Мархалівський НВК

!--
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 81
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2018 » Січень » 23 » ВІТАЄМО З ПЕРЕМОГОЮ!
17:56
ВІТАЄМО З ПЕРЕМОГОЮ!

            20 січня 2018 року в Калинівському філіалі Васильківського районного ЦДЮТ відбулася традиційна дитяча виставка «Наша творчість - Васильківщині рідній!», яка проводилася в рамках Всеукраїнських виставок: «Наш пошук і творчість тобі, Україно!», «Знай і люби свій край» та виставки-конкурсу робіт учнів молодшого шкільного віку з початкового технічного моделювання.

У виставці взяли участь 157 вихованців ЦДЮТ та учнів закладів загальної середньої освіти Васильківщини, які представили більше 300 робіт, виконаних в різних техніках декоративно-вжиткового мистецтва, технічного моделювання та конструювання. Вражало розмаїття сувенірної продукції, виготовленої дитячими руками: роботи з паперу і картону, бісерне рукоділля, петриківський розпис, вироби з стрічок, художнє різьблення, випалювання та інші.

На виставці були широко представлені роботи юних майстрів народних ремесел – народна вишивка та соломоплетіння. Юні конструктори та модельєри демонстрували оригінальні моделі одягу, виготовлені власноруч, обмінювалися досвідом оформлення виробів.

Учні 8 класу Мархалівського НВК не залишились осторонь, вирішили взяти участь у виставці. Разом з класним керівником, вчителем технологій та образотворчого мистецтва Т.І. Захарченко підготували творчий проект «Лісова пісня».

          

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Працювали творчо, наполегливо, сумлінно, майстерно, не шкодуючи часу, умінь, сили, матеріальних затрат…Перша презентація творчого проекту відбулася на засіданні МО вчителів предметів природничо-математичного циклу, а саме 19 січня 2018 року. А потім - районна виставка... Спокусливі силуети жіночих суконь вразили присутніх…Восьмикласниці вирішили і надалі творити чудеса власними руками!

       Щиро вітаємо колектив вихованок гуртка «Народна творчість» ЦДЮТ, учениць Мархалівського НВК у складі: Климчук Анни, Юш Віри, Рибончук Світлани, Попадюк Каріни та їхнього наставника Т.І. Захарченко, які вибороли І місце у районному етапі Всеукраїнської виставки-конкурсу «Наша творчість – Васильківщині рідній!» у номінації «Моделювання та конструювання одягу».

Бажаємо нових творчих злетів!

Переглядів: 465 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Січень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Корисні посилання
 Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України  Інститут інноваційних технологій і змісту освіти МО Головне управління освіти і науки Київської облдержадміністрації КОІПОПК УЦОЯО КРЦОЯО  pedpresa.com

Мархалівська ЗОШ © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz