Неділя, 05.05.2024, 19:22
Вітаю Вас Гость | RSS

Мархалівський НВК

!--
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 81
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2019 » Квітень » 11 » НАВЧАЮЧИ НАВЧАЄМОСЬ...
19:46
НАВЧАЮЧИ НАВЧАЄМОСЬ...

          10 квітня 2019. День сонячний, яскравий , теплий – для кожного він розпочався по своєму…В Мархалівському НВК він пройшов швидко, ефективно. Відбулося третє заняття обласної педстудії, за сертифікованою програмою, для вчителів образотворчого мистецтва та керівників гуртків.  Керівником педстудії Захарченко Т.І. в рамках формування національної культури педагогів та учнів були опрацьовані теоретичний та практичний блоки.

                Перед початком заняття з вітальним словом до студійців звернулися директор НВК Шевченко Л.М., методист відділу викладання предметів художньо-естетичного циклу КНЗ КОР «КОІПОПК» та Власова В.Г., яка підкреслила, що нова форма підвищення кваліфікації педпрацівників, проведення занять обласних педстудій, майстер- класів є ефективною та необхідною. В теоретичному блоці було опрацьовано 2 теми: 1.Вивчення петриківського розпису на прикладі робіт: Н. Білокінь, М. Тимченко, А. Пікуша, Ю. Рожкової. 2.Художні особливості петриківського розпису. У практичному блоці учасники педстудії працювали над створенням композиції «Квіти на писанці».

                     Після практичного блоку на учасників педстудії чекали експозиції двох виставок мистецьких проектів, організатором яких є Михайлишина Ніна – культуролог, сподвижниця українського народного мистецтва: «Рушники Малишкового краю» (м. Обухів), представили Артюшенко Олена та Сак Сергій, «Вишитий Кобзар» Івана Рябчука (м. Ірпінь). Говорили про Україну, про відроження та збереження традицій, як це важливо для нас…Виставку відвідали школярі та вчителі школи. Діти в розмові з організаторами назвали Шевченка ПРОРОКОМ і це були учні молодшої ланки… Майбутнє України за ними!.. Також виставку відвідали жителі села. З словами подяки до організаторів звернулася методист асильківського РМК Сперкач Т.Г., яка відмітила, що захід пройшов на високому рівні.
                По закінченню учасникам студії алерія Гаврилівна вручила сертифікати.

Переглядів: 281 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Квітень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Корисні посилання
 Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України  Інститут інноваційних технологій і змісту освіти МО Головне управління освіти і науки Київської облдержадміністрації КОІПОПК УЦОЯО КРЦОЯО  pedpresa.com

Мархалівська ЗОШ © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz