Субота, 27.04.2024, 18:36
Вітаю Вас Гость | RSS

Мархалівський НВК

!--
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 81
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2016 » Листопад » 27 » ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА РОБОТА
13:27
ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА РОБОТА

           Яка глибока думка закладена в словосполученні «вибір професії», скільки викликає воно емоцій та сподівань і водночас скільки породжує проблем! Це не просто вдало чи невдало прийняте в юності рішення, це щаслива або розбита доля, активне, творче, радісне життя чи байдуже, пасивне існування.
       Життя постійно ставить нас перед вибором. У дитинстві з багатьох іграшок вибираємо найулюбленішу, в школі віддаємо перевагу найцікавішим, на наш погляд, предметам… Обираємо товаришів, друзів, коханих. І в основі вибору кожного з нас свої критерії, своє уявлення про добро і зло, честь і безчестя, правду і кривду.

       Куди піти вчитися? Як жити? Зробити крок чи не робити? Саме для обговорення таких важливих питань 25 листопада до Мархалівського НВК завітали колишні наші  випускниці, а нині студентки Національного університету біоресурсів та природокористування України. 

       Каюченко Світлана презентували навчальний заклад, познайомили учнів з напрямами підготовки та спеціальностями (соціальна педагогіка, філологія, переклад, педагогіка вищої школи, управління навчальним закладом), умовами вступу до ВНЗ, цікавим та насиченим студентським життям. Студенти цього навчального закладу мають можливість навчатися та проходити стажування за кордоном, зокрема в Польщі та інших державах.   Фахову підготовку в університеті здійснюють висококваліфіковані науково-педагогічні працівники, сучасне наукове та навчально-методичне забезпечення. В університеті зручне розташування навчальних корпусів та гуртожитків.

      Про це та інше розповіли нам студентки, а потім відповіли на ряд запитань, які найбільше цікавили присутніх. Інформація викликала неабиякий інтерес в учнів,

       Зустріч пройшла цікаво і змістовно, в теплій та діловій обстановці. Ми будемо раді вітати усіх гостей в нашому навчальному закладі!

 

Переглядів: 443 | Додав: school | Рейтинг: 2.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Листопад 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Корисні посилання
 Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України  Інститут інноваційних технологій і змісту освіти МО Головне управління освіти і науки Київської облдержадміністрації КОІПОПК УЦОЯО КРЦОЯО  pedpresa.com

Мархалівська ЗОШ © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz