П`ятниця, 03.05.2024, 01:39
Вітаю Вас Гость | RSS

Мархалівський НВК

!--
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 81
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2016 » Травень » 25 » Свято букварика
18:10
Свято букварика

Сьогодні у Мархалівському НВК пройшло свято «Прощай  Букварику», яке підготувала та провела  класний керівник 1 класу Шиденко І. М.

Буквар – перша книга з якої розпочинається навчання грамоти. Саме Буквар відкриває цікавий і захоплюючий шлях у світ знань.

Здається, тільки вчора малюки прийшли до школи на перший дзвінок, а вже закінчують перший клас. За цей невеличкий проміжок часу діти вивчили букви, стали самі читати казки, оповідання, вірші. Саме з Букваря починається цікавий шлях у світ знань. Ця чудова книжка ввела першокласників у таємничий світ літер, навчила читати, познайомила з новими словами. Скільки зусиль  діти приклали для того, щоб подолати цю першу сходинку – навчитися читати.

Урочисто й цікаво пройшло прощання з Букварем. З нагоди радісного і разом з тим трішки сумного свята в житті маленьких першокласників зібралися гості – вчителі,  батьки і рідні першокласників. Перед присутніми розгорнулося святкове дійство. Почалося свято переглядом фото  першокласників, як вони тільки прийшли до школи. А вже далі почалася казка. Казкові грої, жителі лісу допомагали детективу знайти букви, які вовчик не хотів учити та погубив. Казкова атмосфера, жарти, веселі пісні, загадки не залишили байдужими нікого. Наприкінці свята класний керівник вручила учням грамоти та солодкий подарунок за те, що діти прочитали свою першу найголовнішу книгу.

Промайнув швидко навчальний рік у школі – а це 8 місяців перших радостей і невдач, щасливого сміху і щирих сліз, перших перемог. Всі дітки підросли не лише духовно, але і фізично, багато чого навчилися. Свято Букварика закінчилося, але шлях до знань тільки розпочався. І це свято – перша сходинка у шкільному житті, яку першокласники подолали разом із своєю першою учителькою, яка стала їм і другою мамою, і другом, і мудрим наставником.

Дорогі першокласники, будьте допитливими, цікавими, не споглядайте байдуже! В краї­ну Знань велику путь долайте впер­то, ніколи не зупиняйтеся на цьому шляху, бо він цікавий і по-справжньому нескінченний. Перший клас – це лише перший крок, а попереду ще десять років…

 

Переглядів: 391 | Додав: school | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Травень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Корисні посилання
 Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України  Інститут інноваційних технологій і змісту освіти МО Головне управління освіти і науки Київської облдержадміністрації КОІПОПК УЦОЯО КРЦОЯО  pedpresa.com

Мархалівська ЗОШ © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz