Понеділок, 29.04.2024, 02:12
Вітаю Вас Гость | RSS

Мархалівський НВК

!--
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 81
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2017 » Березень » 8 » УСІМ ЖІНКАМ ПРИСВЯЧУЄТЬСЯ...
10:53
УСІМ ЖІНКАМ ПРИСВЯЧУЄТЬСЯ...

        Відшуміла зима лютими морозами, відхурделила сніжними віхолами, а на зміну їй прийшла чарівна звабно-принадлива красуня-весна. Тож недаремно саме вона увібрала в себе одне з найкращих свят- свято жінок, весни, ніжності, краси і любові. В усі часи в усіх країнах світу жінка стоїть вище чоловіка: В ній ніжність, краса, надзвичайна зворушливість, чутливість.

     Від жінок завжди віє таємничістю, принадою. Згадаємо про це легенду. Після того як Бог створив чоловіка, той заявив про свою нудьгу. Бог замислився, з чого зробити жінку, адже, весь матеріал витратив на чоловіка. Після коротких роздумів став змішувати кілька яскравих променів сонця, всі чарівні фарби зорі, задумливий смуток місяця, красу лебедя, грайливість кошеняти, граціозність газелі, ласкаве тепло хутра, притягувальну силу магніту. А потім додав ще туди: холодного мерехтіння зірок, в’їдливості мухи, впертості осла, зажерливості акули, ревнивості тигриці, мстивості пантери, прозорливості п’явки, дурману опію, безпощадності стихії. Ось такою Бог передав жінку чоловікові, при цьому промовив: «Бери її такою і не намагайся переробити, блаженствуй з нею все життя і терпи муки від неї до самої смерті. Зазнай щастя».

Це звичайно легенда-жарт, але в ній є доля істини, бо жінка це одвічний біль і одвічна втіха чоловіків. Вона може перетворити життя на рай, а може і на пекло.

Жінки можуть усе. Але ким би не були вони, які б рекорди не встановлювали, вони завжди залишаться жінками. Одвічно стоять поряд слова: жінка-мати, жінка-сестра, жінка-дружина, розрадниця, кохана, єдина…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Вітали прекрасну половину людства і в Мархалівці. Напередодні свята, а саме 05 березня 2017 року, актова зала сільської ради була вщент переповнена мешканцями села. Поціновувачі прекрасного зібралися на свято приурочене жінкам, щоб збагатитись духовно та добре відпочити.

З вітальним словом до присутніх звернувся сільський голова Петренко В.В., а потім відбувся святковий концерт, в якому активну участь взяли учні Мархалівського НВК.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

До концертної програми увійшли яскраві номери художньої самодіяльності. Емоційно та чуттєво звучали вірші, жартівливі сценки, пісні, грайливі та запальні танці, у виконання яких, учні вклали сумління, душу та уміння. Слід зазначити, що кожен концертний номер вражав своєю досконалістю та артистизмом. Приємно було чути з вуст компетентних глядачів схвальні відгуки про майстерність та артистизм виконавців, які не залишили байдужими  всіх присутніх, що гаряче вітали їх оплесками.

А 07 березня 2017 року велика шкільна родина продовжила святкування в стінах рідної школи. До свята жіночої краси юні артисти подарували святковий концерт. На святковому концерті талановиті учні, щиро вітали своїх вчителів та працівників школи. Сповнені гордості за своїх вихованців, вчителі, батьки та всі присутні в залі були вдячними глядачами на святі.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

«Вже багато століть наймудріші голови людства намагаються розгадати і пояснити велике загадкове почуття – любов до жінки. Поетами всіх часів і народів написано десятки тисяч ліричних рядків, присвячених жінці. Жінка й кохання — категорії вічні. Попри всі біди у світі владарює чистота, честь, гідність і любов. Щастя вам, дорогі жінки! Хай воно входить у Ваші домівки затишком, дзвінким дитячим сміхом, музикою, квітами, любов’ю!» - додала у підсумку директор НВК Шевченко Л.М.

 

Переглядів: 516 | Додав: school | Рейтинг: 3.7/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Березень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Корисні посилання
 Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України  Інститут інноваційних технологій і змісту освіти МО Головне управління освіти і науки Київської облдержадміністрації КОІПОПК УЦОЯО КРЦОЯО  pedpresa.com

Мархалівська ЗОШ © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz