Неділя, 05.05.2024, 00:45
Вітаю Вас Гость | RSS

Мархалівський НВК

!--
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 81
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2019 » Жовтень » 6 » ВІТАЄМО З ДНЕМ ПРАЦІВНИКА ОСВІТИ!
11:08
ВІТАЄМО З ДНЕМ ПРАЦІВНИКА ОСВІТИ!

       У прекрасну пору року приходить до нас освітянське свято. Це час, коли шелестить золотим листям осінь і приносить нам свої щедрі дари.

У народі кажуть, що письменник живе у своїх книжках, художник – у своїх картинах, а вчитель – у думках і справах учнів.

Кожна людина все життя із почуттям вдячності згадує рідну школу та вчителів. Адже в кожному прожитому шкільному дні було щось неповторне, незабутнє, що залишає свій відбиток у нашій душі. Бути вчителем не лише почесно, але й надзвичайно відповідально. Адже в їхніх руках – дитячі душі. І не лише від батьків, але й від учителя залежить, якою людиною виросте сьогоднішній учень.

Словами щирої вдячності та вишуканими номерами художньої самодіяльності вітали учні Мархалівського НВК працівників освіти зі святом. «Ви відкриваєте перед нами світ. Ви показуєте нам, який же він прекрасний! Ви змушуєте нас дивитися на все із захопленням, Ви вчите нас цінувати найдорожче – людське життя.

Любі наші вчителі! Ми хочемо побажати вам розумних учнів і толерантних батьків, багато цікавих ідей і педагогічних знахідок. І за жодних обставин не втрачати віру в Бога, любов до дітей і надію на краще.

Повірте, що в наших маленьких серцях є багато тепла. І ми обов’язково віддамо його Вам, наші любі вчителі. І сьогодні, і завтра, і через багато років. Мудрі, далекоглядні, самовіддані, терплячі, лагідні і суворі – все це Ви, дорогі наші вчителі!

Шановні вчителі! Вас вітають ті, у чиїх серцях ви запалюєте бажання пізнавати світ, кому віддаєте свої знання, любов свого серця, чистоту своєї душі.

Як не залишити після себе чорний слід на землі, як навчитися прощати і бути прощеними – цього і багато іншого навчаєте нас Ви, любі вчителі» - лунали з дитячих вуст такі душевні та щирі слова…

Колеги! Сьогодні Ваше свято. Свято скромних, але достойних людей, свято добра, мудрості та любові. Низький уклін вам за вашу натхненну і самовіддану працю, за вашу непохитну віру у кожного учня, у кожного з нас, за ваше розуміння, підтримку і за частку душі, подаровану дітям.

Бажаємо всім натхнення, наполегливості і цілеспрямованості в роботі, злагоди і благополуччя в родинах, здоров`я, оптимізму, життєвої мудрості, добра, надії й любові в серці!

Хай доля буде прихильною до Вас, даруючи приємні враження, цікаві зустрічі, творчу наснагу!

Переглядів: 179 | Додав: school | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Жовтень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Корисні посилання
 Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України  Інститут інноваційних технологій і змісту освіти МО Головне управління освіти і науки Київської облдержадміністрації КОІПОПК УЦОЯО КРЦОЯО  pedpresa.com

Мархалівська ЗОШ © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz