Понеділок, 29.04.2024, 04:07
Вітаю Вас Гость | RSS

Мархалівський НВК

!--
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 81
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2017 » Березень » 23 » ЗА ЧИСТЕ ДОВКІЛЛЯ...
19:52
ЗА ЧИСТЕ ДОВКІЛЛЯ...

    Земля! Маленька блакитна кулька у безодні Всесвіту! Земля породжує джерельця і стрімкі потоки, трави і дерева. Вона тримає на собі океани, приймає дощі, сніги й тумани. Земля – це дім, у якому ми живемо! Дім, частиною якого ми є! І як ми будемо себе у ньому поводити, залежатиме наше життя.

 Більшість людей на Землі, на жаль, не зайняті своєю головною справою – прикрашанням Землі, свого двору, вулиці. У наш час людство переживає надзвичайно важливий період своєї історії – період небаченого досі, загрозливого для існування цивілізації. Занепокоєні ситуацією, що склалася на планеті в останні десятиліття, науковці, суспільні організації світу докладають величезних зусиль у пошуках виходу із цього кризового стану.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Сьогодні ми все частіше чуємо слова «екологія», «Забруднення навколишнього середовища», «забруднене довкілля»… Нерозумні дії людей на планеті Земля у найближчий час можуть повернутися великим нещастям, бідами усього людства.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

У долі природи – наша доля, і ми повинні зробити усе для того, щоб допомогти рідній природі, тим самим зможемо продовжити життя у наступних поколіннях.

Що ж можемо ми, школярі, зробити для навколишнього середовища? З чого треба почати свої дії? Як організувати роботу, щоб зберегти надбання природи у нашому регіоні? Задумуючись над екологічними проблемами світу, перш за все потрібно дбати про чистоту тієї території, на якій ми проживаємо.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Тільки сонечко пригріло, а учні Мархалівського НВК вже не можуть всидіти без роботи. Так, сьогодні, 23 березня, школярі влаштували прибирання на території школи. Традиційно для кожного класу було відведено окрему частину шкільного подвір'я, тому кожен клас мав вдосталь роботи. Учні впорядковували територію біля школи, саджали кущі, білили дерева, обробляли клумби на пришкільній садибі.

Погода була не на боці школярів, але допомагала їм теплим вітерцем та свіжим повітрям. Діти справилися з поставленими завданнями досить швидко. Тепер територія школи чиста та ще більш мальовнича.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Відомий вислів: «Чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять», нажаль не усіма дотримується. Тому подбаємо про чистоту навколо себе, не будемо сторонніми спостерігачами, адже чисте довкілля – це  здоров’я і краса нашої країни.

Бажаємо всім гарного весняного настрою, приємних вражень від спостереження за пробудженням природи.

 

Переглядів: 493 | Додав: school | Рейтинг: 4.6/5
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Березень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Корисні посилання
 Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України  Інститут інноваційних технологій і змісту освіти МО Головне управління освіти і науки Київської облдержадміністрації КОІПОПК УЦОЯО КРЦОЯО  pedpresa.com

Мархалівська ЗОШ © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz