Понеділок, 06.05.2024, 15:30
Вітаю Вас Гость | RSS

Мархалівський НВК

!--
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 81
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2017 » Вересень » 2 » Зі СВЯТОМ, ДОРОГІ ДРУЗІ!
05:33
Зі СВЯТОМ, ДОРОГІ ДРУЗІ!

Дорогі друзі!

             Щиро вітаємо всіх вас із традиційним вересневим святом першого дзвоника – Днем знань, який відкриває світ пізнання та сходження до одвічних життєдайних джерел цивілізації. День знань став по-справжньому всенародним святом молодості і надії. Це свято насамперед тих, хто вперше у житті переступає поріг школи. Тих, хто прийшов до школи зі своїми дітьми чи онуками. Тих, хто щоденно віддає їм свої знання та тепло сердець, навчає і виховує в дусі любові до України та до людини.

Загальновідомо, що знання – це сила. Сила творіння, добра, суспільної злагоди та поступу. Вони, мов чисте повітря та енергія сонця, необхідні нам для життя у сучасному суспільстві. Кожен з нас, перегортаючи сторінки свого життя, зупиниться на тій, що має назву "школа". І полинуть тоді думки приємні, життєрадісні, і защемить серце, бо згадуєш своє дитинство, юність, своїх кращих друзів, своїх порадників і наставників – учителів.

Дорогі колеги! Після тривалої перерви починаються нелегкі будні, нас чекають дзвінки, уроки, перерви, нас чекають нові теми, контрольні, перевірка зошитів... І нехай комусь така робота здається одноманітною і навіть нудною, але ми знаємо, що наша праця благородна, наша праця потрібна . Вчити дітей нелегко, а часом і дуже складно, але для вчителя, в серці якого живе любов до дітей і бажання дати їм нові знання, це найприємніша робота в світі!

Бажаємо вам усім ентузіазму, прагнення впроваджувати нові технології і прийоми, бажання пояснювати, наставляти і наштовхувати. І нехай ваші учні завжди відповідають вам вдячністю!

Батькам же бажаємо терпіння. Щоденно відчувати гордість за своїх дітей, радіти їхнім успіхам.

Зі святом вас усіх – із Днем знань. З початком нового навчального року!

 

Переглядів: 380 | Додав: school | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Вересень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Корисні посилання
 Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України  Інститут інноваційних технологій і змісту освіти МО Головне управління освіти і науки Київської облдержадміністрації КОІПОПК УЦОЯО КРЦОЯО  pedpresa.com

Мархалівська ЗОШ © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz