Субота, 04.05.2024, 02:29
Вітаю Вас Гость | RSS

Мархалівський НВК

!--
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 81
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » Архів матеріалів

Найсвятіше на землі - мати. Вона дає початок новому життю, виховує дітей, піклується про родину. Недарма в народі кажуть: "мати - берегиня роду".

У мархалівському НВК відбулося родинне свято "Мати- берегиня роду". Учні розповідали вірші, співали пісні, ставили інсценівки, а також подарували мамам веселий танок.

Особливо зворушливим був діалог бабусі Власової Н. В. та її внучки Надійки. Бабуся дала добрі поради дітям завжди любити Бога, батьків, людей.

Переглядів: 465 | Додав: school | Дата: 24.05.2016

«Імперія танцю» -  таку назву отримав новий захід, який дебютував в Мархалівському НВК 13 травня. Серед учнів закладу були створені команди, які захищали свої класи. Журі оцінювало кожен конкурс. А в цілому програма змагань була насичена: танець  - домашне завдання, танцювальний конкурс капітанів, імпровізація, танцювальний батл учасників команд. Боротьба зав’язалася між 6 та 8 класом. 

Особливо відзначилися під час танцювального батлу Власенко Іван та Попадюк Михайло, у яких, як кажуть, «земля г ... Читати далі »

Переглядів: 757 | Додав: school | Дата: 20.05.2016

Багато років минуло від незабутнього травня 1945 року, але й сьогодні величний подвиг захисників і визв ... Читати далі »

Переглядів: 386 | Додав: school | Дата: 10.05.2016

 Сердечно вітаємо вас з найвеличнішим святом людства – Світлим Христовим Воскресінням, яке переповнює кожного почуттям безмежної радості та всепрощення! 
 Від усієї душі бажаємо Вам міцного здоров’я, достатку, миру, злагоди, сімейного тепла і добробуту. 
 Нехай сяйво Господнього Воскресіння наповнює радістю і добром кожен ваш день, допомагає долати усі труднощі та життєві випробування, стане джерелом невичерпної енергії, творчої наснаги на довгі щасливі роки. 
 Божого вам благословіння і щедрої долі! 
 Христос воскрес!

Переглядів: 404 | Додав: school | Дата: 30.04.2016

В рамках проведення «Всесвітнього дня книги і авторського права» у  Мархалівському НВК відбулася зустріч з поетом Василем Йосиповичем Краснопольським.

Учні з цікавістю слухали вірші Василя Йосиповича, в яких він відобразив своє нелегке дитинство, важку працю колгоспників, повоєнні роки.

... Читати далі »

Переглядів: 421 | Додав: school | Дата: 27.04.2016

Чорнобильська трагедія… Ось уже 30 років дзвони Чорнобиля стукають в наші серця, змушують нас зупинитись і озирнутись в той страшний 1986-й… Скільки зламаних доль? Скільки сиріт, що втратили батьків, скільки ненароджених дітей, скільки нових хвороб?

У ніч з 25 на 26 квітня 1986 року сталася найбільша техногенна катастрофа ХХ сторіччя — аварія на четвертому енергоблоці Чорнобильської атомної електростанції, розташованої у м. Прип'ять Київської області.

Масштаби цієї події набули характеру велетенської екологічної катастрофи, що зачепила життя десятків мільйонів людей в Україні та в сусідніх країнах. Пр ... Читати далі »

Переглядів: 525 | Додав: school | Дата: 26.04.2016

22 квітня в Мархалівському НВК було проведено захід до Дня цивільного захисту. Попередньо кожен клас отримав завдання про план дій в різних видах надзвичайних ситуацій. Учні в різних формах підготували виступи. Особливо сподобалось дітям змагання «пожежників». Наймолодші учасники, учні 3-4 класів, підготували цікаву казку про пожежу в лісі.

Педагогічний колектив організовано здійснив евакуацію учнів на подвір’я навчального закладу. Захід пройшов цікаво та запам’ятався школярам.   ... Читати далі »

Переглядів: 465 | Додав: school | Дата: 26.04.2016

З 19 квітня по 22 квітня на базі Мархалівського НВК проходив конкурс по виготовленню великодніх писанок під керівництвом Захарченко Т.І.

Участь прийняли як і молодші школярі так і учні середньої ланки. 

Виготовляли писанки різними техніками оздоблення. 

... Читати далі »

Переглядів: 457 | Додав: school | Дата: 22.04.2016

Твердження, що краса врятує світ, відомо всім, бо людина стала людиною, коли побачила яскраве різнобарв’я рідної природи, коли почула спів жайворонка й тьохкання солов’я, коли відчула тонкі пахощі бузкового цвіту й медові розливи білої акації. Але людина інколи забуває, що вона є лише часточкою природи, із законами й силами якої необхідно рахуватися. Птахи – частина природи, без яких її врода була б неповною!

Птахи – наші друзі!  Їх можна побачити й почути скрізь: у парках, скверах, садах, лісах, на полях, біля водойм, у містах і селах або просто на вулицях. Птахи прикрашають землю. Їх весела, дзвінка пісня, яскраве забарвлення оживляє природу, вселяє в нас бадьорість і радість. ... Читати далі »

Переглядів: 509 | Додав: school | Дата: 01.04.2016

Первоцвіти - безцінний дар природи, перша посмішка весни, прикраса лісів! До примхливої природи ці ранні квіти чудово пристосувались. Але у них є інший ворог, від якого важко врятуватися - це ми з вами. Прогулянка до лісу ранньої весни - просто спокуса. Руки так і тягнуться до квітів... Але не поспішайте зривати це диво! Збираючи і продаючи первоцвіти, ми губимо їх, купуючи -  допомагаємо губити.

Серед усіх дикорослих рослин найвразливіші саме ранньовесняні квітучі, або ефемероїди. Більшість із них мають дуже короткий вегетаційний період. За місяць-другий їм треба встигнути вирости, відцвісти, утворити насіння, зробити запас поживних речовин, відкласти його в коренях, бульбах, цибулинах до наступного року. ... Читати далі »

Переглядів: 709 | Додав: school | Дата: 29.03.2016

« 1 2 ... 50 51 52 53 54 55 »
Пошук
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Корисні посилання
 Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України  Інститут інноваційних технологій і змісту освіти МО Головне управління освіти і науки Київської облдержадміністрації КОІПОПК УЦОЯО КРЦОЯО  pedpresa.com

Мархалівська ЗОШ © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz