Вівторок, 23.04.2024, 22:50
Вітаю Вас Гость | RSS

Мархалівський НВК

!--
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 81
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » Архів матеріалів

В День Святого Миколая свято завітало і в Національний інститут рака. Що може принести радість і надію хворим дітям, які тут лікуються? Боже слово, віра і надія, гарний настрій. В цей день діти разом із солодощами отримали в подарунок книгу «Катин подарок» Власової Катерини – учениці восьмого класу нашої школи. «Книгу мені допомогла надрукувати моя родина. Я вважаю, що за допомогою отця Євгенія вся моя сім’я змогла принести радість дітям. Кожна людина послана на цю землю Богом має виконати свою місію. Я не знаю, яка моя головна справа у житті, але вірю, що з допомогою сім’ї я видам ще одну книгу, щоб у наступному році на День Святого Миколая була усмішка на ... Читати далі »

Переглядів: 421 | Додав: school | Дата: 29.12.2015

У цей День Україна та увесь світ вшановують пам'ять жертв голодоморів – цілеспрямованого вбивства мільйонів українців владою СРСР. Цей щорічний національний пам'ятний день припадає на четверту суботу листопада. Традиційно сьогодні українці відвідують поминальне богослужіння і покладають символічні горщики з зерном та свічками до пам'ятників жертвам голодоморів в Україні.
Н ... Читати далі »

Переглядів: 403 | Додав: school | Дата: 28.11.2015

Книга, яка вчить любити життя

 «Катін подарунок» - саме таку назву має книга, яку написала Власова Катя – учениця 8 класу Мархалівського НВК, цікаво, що художнє оформлення книги теж належить Катрусі. Педагогічний та дитячий колектив закладу вітає нашу письменницю з випуском її першої книги.

 « Катін подарунок» - це збірка оповідань та казок про дружбу, сімейні ц ... Читати далі »

Переглядів: 509 | Додав: school | Дата: 26.11.2015

Ось і настала золота осінь. Як же ж гарно навкруги! Дерева стоять ошатні, в золотому, а подекуди і в багряному наряді. Хочеться  радіти й співати від цієї краси!

   І в нашому закладі   нещодавно відбулося свято Осені, в якому взяли участь діти різного віку.

... Читати далі »

Переглядів: 479 | Додав: school | Дата: 25.11.2015

Рідна мова - це мова дитинства, мова казок і пісень, мова землі й трави, що пробивається з цієї землі. Мова єднає між собою різні покоління людей, вона передається, як заповіт, як найдорожча спадщина. 

9 листопада у Мархалівському НВК святковою лінійкою "Мово! Пресвятая Богородице мого народу", приуроченою Дню писемності, розпочався Тиждень української мови. На лінійці звучали прекрасні слова про рідну мову та пісні у виконанні учня 5 класу Неділько Артема та учениці 7 класу Жупанин Крістіни. Дуже порадували усіх присутніх учні 1 класу, які співали пісню "Червон ... Читати далі »

Переглядів: 594 | Додав: school | Дата: 11.11.2015

Книга – це вікно через яке людина бачить світ.

У Мархалівському НВК протягом жовтня проходив місячник шкільної бібліотеки;

Переглядів: 532 | Додав: school | Дата: 11.11.2015

 Напередодні свята Покрови Пресвятої Богородиці (покровительниці запорізьких козаків), Дня українського козацтва та Дня захисника України, 13 жовтня 2015 року на подвір’ї  Мархалівського НВК відбулися патріотично-розважальні ігри “Козацькі забави 2015” серед учнів 1-9 класів.  Метою заходу було: розширити кругозір учнів про козацтво; популяризувати фізичну культуру та спорт; виховувати почуття дружби, колективізму, взаємовиручки.

 Учні були поділені на команди – курені, та несподівано для всіх склалася ще одна команда батьків - «Січовики». ... Читати далі »

Переглядів: 542 | Додав: school | Дата: 13.10.2015

Нещодавно в нашій школі з метою  виховування любові до найближчих і найрідніших людей матері і батька, повагу до старших членів родини – бабусь і дідусів, формування чуйності, доброти,  шани, милосердя, почуття обов’язку перед батьками; згуртовування колективу дітей та батьків; розвитку співпраці родини і школи відбулося родинне свято “ Людське безсмертя з роду і до роду…»В ньому взяли участь учні,батьки,вчителі.В їх виконанні прозвучали пісні та вірші, були танці та конкурси. Глядачі, тепло, бурхливими оплесками, зустрічали учасників свята.

... Читати далі »

Переглядів: 543 | Додав: school | Дата: 07.10.2015

Цей день завжди проходить в нашому закладі по-особливому. Із самого ранку в кожному класі панує особлива святкова атмосфера, в коридорах гамірно, всі посміхаються, всі святково вдягнуті, у всіх чудовий настрій. 
За шкільною традицією  День вчителя - ще й день учнівського самоврядування, тому уроки в школі проводять старшокласники. Сьогодні вони спробували себе в ролі і викладачів, і вихова ... Читати далі »

Переглядів: 484 | Додав: school | Дата: 02.10.2015

Шановні вчителі та освітяни! 

Щиро вітаємо Вас з професійним святом! Висловлюємо Вам сердечну вдячність за невтомну працю, за великий талант і покликання сіяти мудрість і знання, за любов до дітей і рідного краю. 
... Читати далі »

Переглядів: 418 | Додав: school | Дата: 02.10.2015

« 1 2 ... 52 53 54 55 »
Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Корисні посилання
 Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України  Інститут інноваційних технологій і змісту освіти МО Головне управління освіти і науки Київської облдержадміністрації КОІПОПК УЦОЯО КРЦОЯО  pedpresa.com

Мархалівська ЗОШ © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz